SiGN GROEP is altijd dicht bij
uw organisatie in de buurt.

SiGN GROEP is altijd dicht bij uw organisatie in de buurt
Neem contact met ons op
Zichtbaar betrokken
SiGN GROEP is altijd dicht bij
uw organisatie in de buurt.
SiGN GROEP is altijd dicht bij uw organisatie in de buurt
Neem contact met ons op

LED-schermen

LED biedt uiteenlopende mogelijkheden. Zoekt u naar LED screens, een LED scherm of wellicht een digitaal reclamebord op basis van deze innovatieve techniek? Het biedt de mogelijkheid tot dynamische presentaties in verschillende formaten. Een digitale lichtkrant op basis van LED helpt de boodschap op een krachtige manier over te brengen, terwijl u tegelijkertijd profiteert van een maximale flexibiliteit. Op die manier vormen de mogelijkheden op basis van LED een uitstekende kans om uw doelgroep op een effectieve wijze te bereiken.

LED wall als lichtkrant

Een LED wall is bijvoorbeeld goed geschikt als lichtkrant. U bent volledig vrij in de boodschap die u kunt overbrengen. Gaat het u vooral om tekst of zoekt u aan de andere kant naar mogelijkheden voor een visuele presentatie? De LED lichtkrant is er uitstekend voor geschikt.Bovendien kunt u de LED wall bijvoorbeeld gebruiken om de tijd of de temperatuur aan te duiden. Het is waardevolle informatie waarmee u de doelgroep op een handige manier van dienst kunt zijn. Bovendien heeft u met de LED lichtkrant uiteraard de mogelijkheid uw logo of bedrijfsnaam voor het voetlicht te brengen.

Videowall LED

Een videowall op basis van LED is goed geschikt voor meerdere toepassingen, zowel als videoscherm als wanneer u bijvoorbeeld een scorebord wilt gebruiken. Hoe u er ook mee om wenst te gaan, wij zorgen er op basis van LED voor dat u de mogelijkheid heeft voor een overtuigende presentatie te zorgen.
Gebruik maken van een LED scherm, een digitaal reclamebord of een lichtkrant op basis van LED? Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag over de mogelijkheden of kunnen u de LED screens laten zien waarmee andere ondernemingen ervoor zorgen dat zij overal optimaal zichtbaar zijn.
Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer

Waarmee mogen wij u helpen?

Laat ons u terugbellen
Stel uw vraag via e-mail
Stel uw vraag via Facebook
Stel uw vraag via TwitterContact met een ervaren specialist

Onze ervaren specialisten in led schermen informeren u graag. Neem contact met ons op, we horen graag van u

Laat u terugbellen over led schermen

Heeft u liever dat u teruggebeld wordt over led schermen in uw locatie? Vul dan hier uw telefoonnumer in

Maak nu een afspraak
met één van
onze specialisten
in led schermen