SiGN GROEP is altijd dicht bij
uw organisatie in de buurt.

SiGN GROEP is altijd dicht bij uw organisatie in de buurt
Neem contact met ons op
Zichtbaar betrokken
SiGN GROEP is altijd dicht bij
uw organisatie in de buurt.
SiGN GROEP is altijd dicht bij uw organisatie in de buurt
Neem contact met ons op

NarrowCasting

Narrowcasting maakt gebruik van audiovisuele displays. Het is de tegenhanger van het bekende broadcasting, hiermee richt u zich op een heel specifieke doelgroep of een specifieke boodschap. We maken het u eenvoudig om voor een digitale presentatie te zorgen, bijvoorbeeld ten behoeve van uw digital signing. Dankzij narrowcasting heeft u de mogelijkheid om uw logo, bedrijfsnaam of een andere uiting te presenteren. Er zijn dynamische reclameborden beschikbaar, bijvoorbeeld op basis van een plasmascherm of een LCD scherm. Liever gebruik maken van LED? Wij zorgen er binnen narrowcasting voor dat u gebruik kunt maken van de meest moderne mogelijkheden of we u wegwijs maken binnen wat u kunt verwachten.

Digitale presentaties

We verzorgden tal van digitale presentaties bij ondernemingen, op basis van narrowcasting. Dat betekent dat zij de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van audiovisuele displays. U kunt de displays inzetten binnen diverse onderdelen van de onderneming. Wilt u uw medewerkers welkom heten met actuele informatie of in de gangen zorgen voor digital signage? Van digital signing en dynamische reclameborden tot aan wayfinding op basis van narrowcasting: wij kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn. We zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van de displays die optimaal aansluiten bij uw wensen en behoeften op dit gebied.

Dynamische reclameborden

Uiteraard kunt u binnen narrowcasting gebruik maken van de dynamische reclameborden. We zorgen er daarmee voor dat u eenvoudig zorgt voor de beelden en audioboodschappen die u wilt uitzenden. Dankzij narrowcasting heeft u de volledige controle over de specifieke boodschap richting de specifieke doelgroep die u wilt benaderen.
We kunnen u voorbeelden laten zien van de wijze waarop we narrowcasting toepassen of u binnen de displays aangeven waar u gebruik van zou kunnen maken. Op die manier kan narrowcasting ook voor u een goede keuze vormen en tonen we u op voorhand aan hoe dit van toegevoegde waarde zal zijn.
Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer

Waarmee mogen wij u helpen?

Laat ons u terugbellen
Stel uw vraag via e-mail
Stel uw vraag via Facebook
Stel uw vraag via TwitterContact met een ervaren specialist

Onze ervaren specialisten in narrowcasting informeren u graag. Neem contact met ons op, we horen graag van u

Laat u terugbellen over narrowcasting

Heeft u liever dat u teruggebeld wordt over narrowcasting in uw locatie? Vul dan hier uw telefoonnumer in

Maak nu een afspraak
met één van
onze specialisten
in narrowcasting