SiGN GROEP is altijd dicht bij
uw organisatie in de buurt.

SiGN GROEP is altijd dicht bij uw organisatie in de buurt
Neem contact met ons op
Zichtbaar betrokken
SiGN GROEP is altijd dicht bij
uw organisatie in de buurt.
SiGN GROEP is altijd dicht bij uw organisatie in de buurt
Neem contact met ons op

Presentatiesystemen

Effectieve presentatiesystemen zijn audiovisueel van aard en bieden daarmee de mogelijkheid verschillende boodschappen over te brengen. Er in een vergaderruimte, collegezaal of cursuslokaal voor zorgen dat u de mogelijkheid heeft media over te brengen? Een presentatiesysteem vormt dan een uitstekende keuze. Uiteraard kunt u voor de presentatiesystemen gebruik maken van een vaste opstelling met een scherm en een projector, al zijn er ook meer mobiele en flexibele oplossingen beschikbaar.Het is de moeite waard om er eens doorheen te bladeren of contact op te nemen voor meer informatie. Wij zorgen er met de systemen voor dat u de gewenste presentatie kunt geven of dat de benodigde achtergronden beschikbaar zijn bij het verhaal dat u vertelt.

Schermen en projectoren

De presentatiesystemen bestaan uit verschillende onderdelen. Het gaat om de schermen waarop u de beelden kunt vertonen en de projectoren die ervoor zorgen dat deze beelden daadwerkelijk zichtbaar zijn. Op die manier kunnen we u van dienst zijn met het volledige pakket. Een presentatie is met onze systemen in uitstekende handen. We werken op basis van LED en LCD schermen, uiteraard op basis van de meest moderne technieken. Zoekt u binnen de presentatiesystemen specifiek naar de plasmaschermen, de touchscreens of videowalls? We beschikken over allerlei geavanceerde apparatuur.

Videowalls en digitale schoolborden

U kunt binnen de presentatiesystemen bijvoorbeeld gebruik maken van een videowall voor in de vergaderruimte of een digitaal schoolbord voor in de collegezaal. Op zoek naar een interactief whiteboard voor in het cursuslokaal of benieuwd hoe u daar binnen de onderneming handig gebruik van kunt maken? We beschikken over zowel de technische kennis van de presentatiesystemen als de ervaring met de toepassing daarvan.
Meer weten over de systemen om te presenteren of een demonstratie op een digitaal schoolbord zien? Wij kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn, neem contact met ons op voor meer informatie. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer

Waarmee mogen wij u helpen?

Laat ons u terugbellen
Stel uw vraag via e-mail
Stel uw vraag via Facebook
Stel uw vraag via TwitterContact met een ervaren specialist

Onze ervaren specialisten informeren u graag. Neem contact met ons op, we horen graag van u

Laat onze specialist u terugbellen

Heeft u liever dat u teruggebeld wordt? Vul dan hier uw telefoonnumer in

Maak nu een afspraak
met één van
onze specialisten